Nyhetsbrev fra Revisorforeningen 4/22

Det er tid for skattemeldingen og i denne utgaven av Nytt fra revisor får du noen nyttige tips og råd om levering av skattemeldingen for 2021.

Nyhetsbrev fra Revisorforeningen 4/22

Nyhetsbrevet tar for seg skattemeldingen for lønnstakere og pensjonister og hva det er viktig å sjekke for å være sikker på at opplysningene er riktige slik at man ikke betaler for mye skatt. Vanlige feil som går igjen ved levering av skattemeldingen omtales også. Frist for levering av skattemelding er 30. april.

Skattemeldingen for personlig næringsdrivende og for selskaper skal leveres innen 31. mai, men med mulighet for å søke om utsettelse til 30. juni. Mer nyttig informasjon finner dere i nyhetsbrevet.

Link til nyhetsbrevet finner du her:

Les mer

Nyhetsbrev fra Revisorforeningen 5/22

16 mai 2022

Revidert nasjonalbudsjett 2022 byr på økt formuesskatt for upersonlige skatteytere, endret mva-støtte ved kjøp av elbiler og forslag om nøytrale regler for leasing av kjøretøy.

Gründerboost café

27 april 2022

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter det er for finansering for deg som gründer eller vekstbedrift? Vil du bli kjent med hvordan gründere har lykkes? Da er denne gründerkaféen noe for deg! Påmeldingsfrist 3. mai 2022 på følgende link