Aktuelt

VI HAR INNGÅTT SAMARBEID MED ØKOSERVICE AS

Revisorkollegiet har i lang tid ønsket å få fotfeste i Hallingdal.  Dette er nå på plass.
Vi har inngått samarbeid med Økoservice AS som er lokalisert i Gjensidigebygget i Gol sentrum.  Økoservice AS er i dag et lite revisjonsselskap med to ansatte, herunder en nyansatt statsautorisert revisor med mange års erfaring.

Revisorkollegiet AS har i dag 38 ansatte, hvorav 35 jobber med revisjon.  Vi har kontorer i Drammen, Kongsberg, Oslo og Uvdal. Med dette dekker vi store deler av «det gamle Buskerud», men har frem til nå ikke vært representert med kontorer i Hallingdal.
 
Sammen mener vi at vi er i stand til å tilby næringslivet i Hallingdal et bredt spekter av tjenester innenfor revisjon og relaterte tjenester, som rådgivning, fusjoner/fisjoner, generasjonsskifter etc. 
 
Kontaktperson på kontoret i Gol er Morten Flaget, tlf 90 57 33 70. E- post: morten@okoservice.as

Nyhetsbrev fra Revisorforeningen 5/22

16 mai 2022

Revidert nasjonalbudsjett 2022 byr på økt formuesskatt for upersonlige skatteytere, endret mva-støtte ved kjøp av elbiler og forslag om nøytrale regler for leasing av kjøretøy.

Gründerboost café

27 april 2022

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter det er for finansering for deg som gründer eller vekstbedrift? Vil du bli kjent med hvordan gründere har lykkes? Da er denne gründerkaféen noe for deg! Påmeldingsfrist 3. mai 2022 på følgende link