Send
Avbryt
Close
Ta kontakt i dag!
Image

Vi løser alle utfordringer i ditt regnskap

Regnskap er mer enn debet og kredit, og vi har et fagmiljø som står klart for å hjelpe deg med alt innen regnskap og bedriftsøkonomi.
 

Se de siste nyhetene fra Revisorkollegiet Accounting her.


Revisorkollegiet Accounting er datterselskap av Revisorkollegiet AS. Vårt tette samarbeid gjør det enkelt for deg som kunde å få hjelp til alt innen økonomistyring, kontroll og bistand. Revisorkollegiet er Buskeruds største norskeide revisjons- og rådgivningsselskap.

Til sammen representerer vi et tungt fagmiljø innenfor regnskapsføring, management for hire-tjenester, kvalitetssikring av regnskaper, samt spesialkompetanse på skatt, avgifter og omorganisering av virksomheter.

Vi er i dag 50 kollegaer fordelt på kontorer i Drammen, Oslo, Asker, Kongsberg og Uvdal.

Revisorkollegiet AS er en solid bedrift og en trygg samarbeidspartner. At datterselskapet Revisorkollegiet Accounting er blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2016, 2017 og 2018 er med på å bevise dette. 

Regnskap 24 timer i døgnet
Våre nettbaserte regnskapssystemer er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Poenget er ikke at du på liv og død skal bruke natta sammen med oss, men vite at vi er der når du trenger oss.
24SevenOffice
Tripletex

Controller eller økonomisjef?
Du vet best hva du trenger. Bruk oss som controller, eller gi oss hele ansvaret som din innleide økonomisjef. Uansett samarbeidsform får du tilgang på et solid kompetansemiljø med lokal forankring. Les mer!

Fyll inn din kontaktinfo så kontakter vi deg så raskt vi kan.

RK Accounting - Gaselle-bedrift 2016
W:
H: