Aktuelt

FORDELEN VED Å BRUKE ET REVISJONS- OG RÅDGIVNINGSFIRMA

Uavhengig av om du driver et stort eller et lite selskap, er det mange fordeler med å bruke et revisjons- og rådgivningsfirma. Vi anbefaler i utgangspunktet alle å enten bruke en regnskapsfører eller å få regnskapet sitt gjennomgått og bekreftet av revisor. Her er noen av fordelene som medfølger bruk av et revisjons- og rådgivningsfirma:

  • Du får gode råd av erfarne fagfolk

  • Du får en samtalepartner som kan hjelpe deg i en komplisert jungel av regler

  • Du kan oppdage fordeler du kanskje ikke visste du hadde krav på

Vi bistår, rådgir eller overtar hele ditt selskaps økonomifunksjon. Kontakt oss her hvis du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.

Gode råd er gull verdt 

Med et revisjons- og rådgivningsfirma med på laget har selskapet ditt en nærmest utømmelig tilgang på gode råd fra dyktige fagfolk, og du får en samtalepartner når du trenger det. Det kommer alltid godt med. Når regnskapsfører eller revisor setter seg inn i ditt selskap og blir godt kjent med deg som kunde, kan han eller hun bruke kjennskapen til å gi gode, velbegrunnede og nøye gjennomtenkte råd basert på selskapets mål og muligheter. Jo bedre regnskapsfører og revisor kjenner selskapet ditt, jo bedre råd kan du få.

En god samtalepartner

I Revisorkollegiet finner du et tungt fagmiljø med spesialkompetanse på blant annet skatt, avgift og alle former for omorganisering av virksomheter. Våre ansatte i revisjon er i all hovedsak registrerte og statsautoriserte revisorer. Vår regnskapsavdeling består av autoriserte regnskapsførerer og regnskapsmedarbeidere med lang erfaring. Vi er opptatt av å holde oss oppdaterte på fagfeltet, herunder kursing og endringer i lover og regler. 

Revisorkollegiet har holdt på i snart 25 år. Hver gang du er hos oss, møter du de samme kjente ansiktene i gangen. Ved å ha samme revisor år etter år blir vi kjent med både deg og virksomheten din, og det gjør oss enda bedre rustet til å fange opp utfordringer, og tilpasse jobben vi utfører.

Nærheten og den personlige kontakten gjør at våre kunder opplever oss like mye som en samarbeidspartner som en kontrollinstans. I det daglige ønsker vi et mest mulig uformelt, personlig og proaktivt samarbeid med kundene - vi er formelle bare når det er absolutt nødvendig.

Nærhet til revisor og regnskapsfører er ikke en nødvendighet, men det er flere gode grunner til hvorfor det er lurt. Revisorkollegiet har kontorer i Drammen, Kongsberg, Oslo, Asker, Uvdal og Ski. Det betyr at vi kjenner til markedet og forholdene våre kunder opererer i.

Tjen penger på gode råd

En god revisor eller regnskapsfører kan ikke bare sikre at du unngår bøter, men også avdekke områder hvor du kanskje har noe å tjene og goder du kanskje ikke visste at du hadde rett på. Vi har oversikt over hva du har krav på og hvilke fordeler du kan dra nytte av. 

Revisorkollegiet er et godt valg

Vi liker å si at Revisorkollegiet er et kompetansehus. Med det mener vi at vi tilbyr langt mer enn ordinære regnskaps- og revisjonstjenester. Under samme tak sitter både regnskapsførere og revisorer, og vi er ikke fremmed for å gi hverandre gode råd. I tillegg har vi kontakt med advokater som kan bistå oss i saker som krever spesialisert juridisk kompetanse. På den måten kan vi tilby fullverdig og tverrfaglig rådgivning til våre kunder.

Vil du benytte deg av vår brede kompetanse og lange erfaring i bransjen? Vi er lidenskapelig opptatt av tall og hjelper deg gjerne. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Nyhetsbrev fra Revisorforeningen 5/24

15 mai 2024

Revidert nasjonalbudsjett ble lagt frem tirsdag 14 mai. Det er ingen store endringer i skatteopplegget, men det er nå klart at den ekstra arbeidsgiveravgiften på 5 % blir avviklet fra 2025.

Nyhetsbrev fra Revisroforeningen 3/24

15 mars 2024

Vi er godt i gang med årsoppgjøret og det er mange selskaper som i disse dager avslutter regnskapene for 2023. Alle aksjeselskaper må innen seks måneder etter utløpet av regnskapsåret avholde generalforsamling, hvor aksjonærene skal godkjenne regnskapet.