Lidenskap for tall

Et komplett kompetansemiljø

Solid bedrift

Trygg samarbeidspartner

Revisorkollegiet AS er en betydelig aktør og leverandør av revisjons- og konsultentjenester. Våre omkring 1600 kunder betjenes av over 38 høyt kvalifiserte medarbeidere fra våre kontorer i Drammen, Oslo, Kongsberg og Uvdal. Vårt nedslagsfelt er primært i Viken, men vi har et stort antall kunder over hele landet. Likevel nøler vi ikke med å fremheve den lokale forankringen. Vi kjenner regionen og forholdene våre lokale kunder operere under.

I Revisorkollegiet finner du et tungt fagmiljø med spesialkompetanse på blant annet skatt, avgift og alle former for omorganisering av virksomheter. Vi har også regnskapsførere under samme tak, og benytter oss av hverandres kompetanse.

Som kunde hos oss tilbyr vi deg og din bedrift personlig oppfølging og kvalifisert rådgivning. Hos oss får du din faste kontaktperson med tilstrekkelig tid og nødvendig kompetanse til å sette deg inn i ditt firmas økonomiske situasjon og bli kjent med dine utfordringer. Våre partnere har et sterkt engasjement og er personlig involvert i oppdragene.

Våre høyt kvalifiserte kvinner og menn setter sin ære i å gi deg og din virksomhet best mulig beslutningsgrunnlag i form av korrekte og hurtige tilbakemeldinger og en god, åpen dialog. Vi vektlegger høy servicegrad og effektivitet for deg som kunde. 

For øvrig er vi tilknyttet HLB, et internasjonalt nettverk av revisorer og regnskapsførere over hele verden.

Vi er et av Norges 10 største revisjons- og rådgivningsfirmaer. Revisorkollegiet AS er en solid bedrift og en trygg samarbeidspartner. 

Ta kontakt i dag for et uforpliktende møte!