Aktuelt

FORTSATT ORDEN I REGNSKAPET

Det skjer endringer i Revisorkollegiet. En partner minus og en pluss. Det er stabilt!

Øivind Andersson er en av grunnleggerne av Revisorkollegiet. Med sin brede erfaring har han vært med på å prege selskapet gjennom mange år. Øivind stiftet Andersson og Gulliksen i 1990, og fusjonerte med Revisorkollegiet i 1998. Øivind slutter som partner fra 1. september 2020, men fortsetter med styrearbeid i flere selskaper fremover. En stor takk til Øivind for alt han har bidratt med i Revisorkollegiet!

Thomas André Riisøen blir eier og ny partner i Revisorkollegiet fra 1. september 2020. Thomas har Bachelor i revisjon og regnskap fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (2003-2006) og Master i revisjon og regnskap fra Handelshøyskolen BI (2009-2011). Han har jobbet i Revisorkollegiet siden 2006, og som oppdragsansvarlig revisor fra 2018. Thomas har bred erfaring og god kompetanse, spesielt innenfor eiendoms- og entreprenørbransjen. Han jobber også med bistand innen omorganisering, kapitalendringer og skatt/avgift. Velkommen som partner!

Generasjonsskifte og arveavgift – hva er lurt å gjøre nå?

14 juni 2021

Muligheten for et gjensyn med arveavgiften, gjør et fremskyndet generasjonsskifte til en aktuell problemstilling i mange selskaper. Dersom din bedrift skal gjennom et generasjonsskifte kan vi gi gode råd, både under planlegging og gjennomføring.

Betydelige endringer i kompensasjonsordningen for næringslivet

09 juni 2021

Den generelle kompensasjonsordningen for foretak med stort omsetningsfall legges betydelig om og reguleres i en ny forskrift. Kun foretak som har et underskudd kan få tilskudd, begrenset til en andel av et beregnet underskudd i tilskuddsperioden.