Referanser

Ålhytta

Smertefritt samarbeid

ET GODT SAMARBEID MED REVISORKOLLEGIET

Hytteleverandøren Ålhytta holder til på Ål i Hallingdal og leverer hytter, basert på et fleksibelt modulsystem, til hele landet. Ofte er det mye å gjøre for den lokale bedriften og da er det trygt å ha en seriøs og tilgjengelig samarbeidspartner i ryggen som svarer på spørsmål relatert til regnskap. 

Siden 2015 har Revisorkollegiet utført Ålhyttas revisjoner og veiledet regnskapsavdelingen deres i forbindelse med mer spesielle saker.

Hentet inn tilbud fra flere

Fra tidligere har Ålhytta erfaring med større revisjonsselskaper, men har opplevd at det var noe treghet i systemet og mange konsulenter å forholde seg til. Derfor var det med et ønske om å opprette et samarbeid med et revisjonsselskap med andre kvaliteter, at styret i 2015 hentet inn tilbud fra flere aktuelle aktører.

– Revisorkollegiet virket jordnære, og vi følte at kjemien var god. Det var også positivt at de holdt til litt lokalt, forteller lønns- og regnskapsansvarlig i Ålhytta Tone-Berit Stølen, som siden den gang har hatt regelmessig kontakt med Revisorkollegiet.

Råd og veiledning i spesielle saker

Stølen er alene om å sitte på regnskap hos Ålhytta og setter derfor pris på å ha mulighet til å rådføre seg med noen i de litt mer spesielle sakene.

– De utfører årlig revisjon av vårt regnskap, i tillegg til at de stiller med bistand, råd og veiledning ved spesielle saker. I og med at jeg sitter alene på regnskap, er det fint å ha noen å spørre og rådføre meg med. Spesielt når det gjelder lover og regler, hvor det ikke alltid er like lett å holde seg helt oppdatert, forteller Stølen.

Raskt svar på henvendelser

En av de mest positive opplevelsene Stølen og de øvrige medarbeiderne i Ålhytta har hatt med Revisorkollegiet, er hvordan de raskt får svar på henvendelsene sine.

– Hos Revisorkollegiet slipper vi å vente på svar. Det kommer raskt og det betyr mye i en hektisk hverdag der du helst skulle hatt svaret i går, forteller Stølen. 

Det at det var problematisk å måtte vente lenge på svar, var en av grunnene til at Ålhytta valgte å bytte revisjonsselskap. Revisorkollegiet har stått til forventningene og dermed bidratt til å gjøre arbeidshverdagen langt smidigere for Stølen og de andre i Ålhytta.

Smertefritt samarbeid

– Jeg synes samarbeidet med Revisorkollegiet fungerer veldig bra. De har dyktige folk, og dersom vedkommende som er vår revisor ikke kan svare på det jeg spør om, så hører de alltid med andre kollegaer. På den måten får jeg raskt tilbakemelding på det jeg lurer på, forteller Stølen.

Stølen trekker også frem hvordan Revisorkollegiet oppleves som en personlig samarbeidspartner som har hatt stort fokus på å bli kjent med selskapet og sette seg inn måten de jobber på.

– Tidligere har vi hatt diverse bytter av revisorer innad i et selskap, i tillegg til at vi også har opplevd at det gjerne tar noe tid før revisoren er inne i vår arbeidsmetode og vårt selskap. Med Revisorkollegiet er det noe helt annet. De satte seg veldig raskt inn i hvordan vi jobber og var veldig oppegående her, forteller Stølen.

Vil anbefale andre å velge Revisorkollegiet

På spørsmål om hvorvidt Stølen vil anbefale andre å velge Revisorkollegiet er hun ikke i tvil:

– Det er ikke vanskelig, svarer hun. – Jeg kan absolutt anbefale andre å velge Revisorkollegiet. Ut ifra de erfaringene jeg har med dem, sammenlignet med andre revisjonsselskaper, så er de langt bedre.

Mye av årsaken til at Stølen gjerne anbefaler Revisorkollegiet videre handler om den gode servicen hun opplever at de tilbyr.

– Jeg anbefaler Revisorkollegiet videre på grunn av måten de behandler kundene sine på, og fordi de svarer raskt på våre henvendelser. I tillegg virker det som om de har mye kunnskap. Og hvis det er noe de ikke har svar på, så skaffer de den kunnskapen de trenger raskt, avslutter Stølen. 

Har du behov for Revisorkollegiets tjenester? Kontakt oss her for en hyggelig og uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.