Referanser

Haandbryggeriet

Gir oss en ekstra trygghet

GODT SAMARBEID MED REVISORKOLLEGIET

Haandbryggeriet er et lokalt bryggeri i Drammen og produserer et bredt utvalg av norsk kvalitetsøl. Bryggeriet har 14 ansatte, og økonomifunksjonen er det regnskapsansvarlig Karen Solnør som holder i. De siste par årene har de også hatt Revisorkollegiet som revisor, økonomisk rådgiver og samtalepartner. Dette samarbeidet er både Solnør og daglig leder Egil Hilde godt fornøyd med. 

Fordel at Revisorkollegiet ikke er altfor store

Revisorkollegiet tok over revisjonen for Haandbryggeriet ved årsoppgjøret for 2019. Haandbryggeriet hadde tidligere hatt en annen revisor, og da de ønsket å bytte falt valget på Revisorkollegiet som både selskapets styreformann og regnskapsansvarlig Karen Solnør kjente til fra tidligere.

– At vi valgte dem gikk litt på relasjon, og vi kjenner også til andre firmaer som de reviderer og som er fornøyd. Det var også viktig for oss å ha en lokal aktør. Det er en stor fordel at de er i nærheten og kan komme til oss på kort varsel, forteller Solnør.

Haandbryggeriet synes også det er en fordel at Revisorkollegiet ikke er et altfor stort selskap. Da blir det enklere å bygge opp en personlig relasjon, samtidig som det går raskt å få svar på spørsmål og henvendelser. 

– Vi benytter dem i hovedsak i forbindelse med årsoppgjøret, men tar også kontakt hvis det er noe vi lurer på. De kan svare på det aller meste, sier Solnør.

Prosessen med å bytte revisor opplevde Haandbryggeriet som uproblematisk. Revisorkollegiet var behjelpelige når det var nødvendig og satte seg raskt inn i virksomheten deres.

Flinke til å holde kundene sine oppdatert

Siden Solnør er alene om ansvaret for regnskapet til Haandbryggeriet, er det fint å ha noen hun kan spørre og diskutere med når det dukker opp regnskapsrelaterte spørsmål. Hun har regelmessig kontakt med Revisorkollegiet og opplever dem som tilgjengelige og dyktige.

– Vi er godt fornøyd med Revisorkollegiet. Det er aldri noe problem å ta opp noe med dem, og jeg synes det er fint å kunne spørre om ting og vite at jeg får et ordentlig svar, sier hun. 

Haandbryggeriet synes også at Revisorkollegiet er flinke til å ligge i forkant og holde dem oppdatert på endringer og forhold som angår dem.

– De sender ut nyhetsbrev jevnlig og vi får tilsendt informasjon når ting skjer. Nå nylig hjalp de oss i forbindelse med koronatilskudd, og da sørget de for at vi fikk den informasjonen vi trengte, sier Solnør.  

Gir en ekstra trygghet på at alt gjøres på riktig måte

Å kunne rådføre seg med revisoren gir Haandbryggeriet en ekstra trygghet på at de gjør ting på riktig måte. De har blant annet et stort varelager, og Revisorkollegiet har vært behjelpelige med å bekrefte at de foretar korrekte verdivurderinger. De har også vært en god støtte i prosessen med å søke om skattefradrag via SkatteFUNN.

Solnør og Haandbryggeriet er ikke i tvil om at de er fornøyd med samarbeidet og oppfølgingen de får fra Revisorkollegiet. De kan varmt anbefale Revisorkollegiet til andre som ønsker en engasjert og personlig økonomisk samarbeidspartner.

Er du på utkikk etter en revisor til din virksomhet? Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.