Referanser

Nordbohus

Kort responstid og god service

VERDIFULLT SAMARBEID FOR NORDBOHUS

Nordbohus bygger hus til boligformål. I selskapet er det Inger Lise Bjørøen som er regnskapsansvarlig. Revisjonen er det Revisorkollegiet som tar seg av. Vi har spurt Bjørøen hvordan hun syns dette samarbeidet fungerer.

Rådgivende samarbeidspartner

Som eneste regnskapsmedarbeider i selskapet synes Bjørøen det er godt å ha en profesjonell og seriøs samarbeidspartner hun kan rådføre seg med når utfordrende problemstillinger dukker opp.

– I tillegg til å ha vært vår revisor siden 2012, er Revisorkollegiet også en rådgivende samarbeidspartner for oss. Vi er i en litt spesiell bransje, og det er mange bransjespesifikke regler å forholde seg til. Derfor er det godt å ha noen å rådføre seg med, forteller hun.

Kort responstid og god service

Når Bjørøen kontakter Revisorkollegiet for råd i spesielt vanskelige saker, er det viktig at hun får tilbakemelding relativt raskt. Og takket være Revisorkollegiets sammensatte og brede kompetanse er det alltid noen på huset som har kunnskap om det aktuelle feltet. 

– Medarbeiderne hos Revisorkollegiet hjelper meg alltid. Vet de ikke svaret umiddelbart, sørger de alltid for å undersøke det nærmere slik at jeg får den informasjonen jeg trenger i løpet av kort tid, forteller Bjørøen.

Løsningsorienterte og hyggelige

I tillegg til at hun alltid får svar på det hun lurer på, opplever Bjørøen at medarbeiderne hos Revisorkollegiet som hyggelige og lette å ha med å gjøre. Det betyr mye for en regnskapsansvarlig som ellers er alene om sitt fagelt i selskapet.

– Det beste med Revisorkollegiet er det at de er kunnskapsrike, serviceinnstilte, løsningsorienterte og veldig hyggelige, legger Bjørøen til.

Anbefaler andre å velge Revisorkollegiet

Bjørøen forteller at hun absolutt vil anbefale andre å velge Revisorkollegiet. For henne gir det en trygghet i hverdagen å vite at hun alltid kan nå sine kontaktpersoner hos Revisorkollegiet hvis hun trenger råd. 

– Det er veldig godt å samarbeide med dem, og jeg opplever at jeg har et fint og personlig forhold til mine kontaktpersoner, forteller hun.